Unit-F Podcast: Teamwork op het hoogste niveau

Over de podcast

November 20, 2019

Teamwork op het Hoogste Niveau kent vele gezichten en vele manieren. Defensie doet het zo, een chirurgenteam doet het weer zo, een commerciële organisatie doet het weer anders. Elk team geeft er uiteindelijk een bepaalde 'eigen' invulling aan.

In deze twee-wekelijkse podcast gaan hosts Roderick en Bart met mensen in gesprek over hun vorm van het hoogste niveau van teamwork. De podcast laat horen hoe verschillende teams omgaan met hun vorm van teamwork, het belang daarvan voor het bereiken van hun doelen, de uitdagingen die ze tegenkomen, de gemeenschappelijke elementen, de verschillen, hoe teams worden ontwikkeld, hoe ze groeien, welke rol onderwerpen als cultuur, leiderschap, ondersteuning,  mentaliteit en vertrouwen hierin spelen, etc.

Veel organisaties zijn constant op zoek naar de beste manier om hun teams te vormen en te ontwikkelen. Er is niet één recept of één framework dat in elke situatie werkt. UNIT-F gelooft er heel sterk in dat iedereen die ook maar iets te maken heeft met teams en leidinggeven veel inspiratie, voorbeelden en praktische toepassingen kan halen uit de inzichten, lessen en ervaringen van anderen. Geen (of weinig) theorieën, maar bewijzen en ervaringen uit de praktijk.

Doelgroep

De UNIT-F Podcast wordt opgenomen voor die luisteraars, mannen en vrouwen, die:

  • Tussen de 25 en 55 jaar oud zijn;
  • In een senior positie werken, of duidelijk de ambities hebben daar op termijn naartoe te groeien;
    • CxO, manager, teamleider, teamlead, teamcoördinator, projectmanager, programmamanager en verder iedereen die met of in teams werkt;
  • Zoeken naar antwoorden op vragen als: ‘hoe haal ik het beste uit mijn mensen’, ‘hoe creëer ik High Performance Teams’ en ‘hoe gaan andere bedrijven om met de dynamiek van teams’;
  • Willen leren van de ‘hits & misses’ van anderen.

 

DOWNLOAD HIER DE UNIT-F PODCAST MEDIA KIT

Play this podcast on Podbean App